.

"O DISECEM DIHURJU"
MATEJA PERPAR

.

Ikona

Illustrations by Aleksander (Saso) Jankovic Potocnik,
for stories written by Mateja Perpar,
Published by Ad Pirum

MORE INFO and ORDERS

Ilustracije: Aleksander (Saso) Jankovic Potocnik,
za basni, ki jih je spisala Mateja Perpar,
Zalozil Ad pirum.

VEC INFORMACIJ in NAROCILA

Ikona

Mateja Perpar is English Language professor, translator, musician and radio announcer at Slovenian National Radio. He likes both animals and humans, especially those who laugh a lot. She often writes down her witty thoughts in a form of fairy-tails. This book, first from the "Nagajive pravljice" collection, will surely thrill you and make you laugh.

Aleksander Jankovic Potocnik is an architect, fortifications expert and fine illustrator. Young readers know him by playful illustrations in youth books and magazines and pictorial maps for schoolbooks. He too is full of witty thoughts poured by pen and brash on the paper, thus leading your thoughts into colourful world of imagination.

Info:
Ikona

Mateja Perpar je profesorica angleskega jezika, prevajalka, glasbenica in napovedovalka na Radiu Slovenija. Rada ima zivali in ljudi, se posebej tiste, ki se rade smejejo. Pogosto ji rojijo po glavi nagajive misli, ki jih zapisuje in oblikuje v pravljice. Knjiga Klotildini klobuki prinasa prve tri iz zbirke hudomusnih Nagajivih pravljic z duhovitimi in nepredvidljivimi zapleti, ki vas bodo pozgeckale po mozganih in vas spravile v smeh.

Aleksander Jankovic Potocnik je arhitekt, utrdboslovec in odlicen ilustrator. Mladi bralci ga poznajo po igrivih in domiselnih ilustracijah v mladinskih revijah in knjigah ter po krajinskih zemljevidih v solskih atlasih. Tudi v njegovi glavi ne manjka nagajivih misli, ki jih s copicem spretno preliva na papir in vase mozgancke popelje v svet navihane domisljije.

Info:
Ikona

Ikona

Ikona

.

AVTORJEVA DRUGA DELA
AUTHORS OTHER WORKS

.

Oglejte si tudi ILUSTRIRANE KFRAJINSKE ZEMLJEVIDE istega avtorja.
Visit also PICTORIAL MAPS GALLERY by the same author!

.

Site Copyright: Aleksander Jankovic Potocnik, 2009
tel: + 386 (0)1 568 6671

.

.

.

.


.

<<<